Roheline mõtteviis

Elu Manufaktuuri Vabrikus ja kvartalis lähtub rohelisest mõtteviisist. Manufaktuuri kvartal võtab jätkusuutlikke lahendusi väga tõsiselt – säästlikkus ning taastuvad ja efektiivsed lahendused ei ole meile sugugi vaid sõnakõlksudeks.

A-energiaklass – hoonet köetakse ja jahutatakse maaküttega,
mida vajadusel kombineeritakse kaugküttega. Nii on tegemist eriti
energiasäästliku ja kestliku hoonega. Lisaks on hoonel soojustagastusega sundventilatsioon ja kõikides korterites jahutus.

Säästlike liikumisviiside soodustamiseks on hoones hobi- ja hoiuruumid jalgratastele ja kärudele. Lisaks tulevad kvartalisse väli-rattaparklad.

Hoone katus on Roofit.Solar mustast terasest päikesemoodulitest, mis aitab katta maja üldalade elektritarbimist.

Taaskasutame sajaga – kogume ja taaskasutame vihmavett taimede kastmisel.

Korrastatame vanad ja väärikad õunaaiad ja loome kvartalisse mitu uut parki, et kõigil oleks mõnus aega veeta kodukvartalist lahkumata.

Autode liiklust on kvartalis minimaalselt – autod pargivad turvaliselt ja mugavalt maa all. Lisaks asuvad maa-aluses parklas elektriautode laadimiskohad. 

Elanikele on kvartalis loodud kõik võimalused jäätmete efektiivseks sorteerimiseks ja ümberkäitluseks.

Manufaktuuri vabrik

Keskkonnakestlik hoone

Vabrik austab keskkonda. Parim näide on hoone ise – tegemist on üle 100-aasta vanuse muinsuskaitsealuse hoonega, mis taastatakse algsele kujule.

Keskkonnakestlik

Hea ühendus kesklinnaga

Sinu kodust Põhja-Tallinna südames on kesklinn on vaid kümne minuti kaugusel, olgu see siis ühistranspordi, ratta, tõuksi või autoga. Mugavalt ligipääsetavad Kopli, Sõle ja Sitsi tänavate bussipeatused ja Kopli tänaval trammipeatused on vaid paari minuti kaugusel.

Keskkonnakestlik

Väli- ja sise sportimisvõimalused

Keha ja vaimu hoiad värskena, nautides jalutuskäike ja jooksutiire Merimetsa metsaradadel või leia tee Pikakari või Stroomi randa. See kõik asub Vabrikust vaid kuni 15 minutise jalutuskäigu kaugusel. Lisaks on lähedal Sõle Spordikeskus, pakkudes laia valikut treenimisvõimalusi.

Võta ühendust

Võta ühendust, et saaksime jagada Sinuga täiendavat infot Vabriku kohta

    Olen huvitatud:



    Vali tubade arv


    Janek Saveljev

    Müügijuht

    janek@hepsor.ee

    +372 502 8581

    Dmitry Makarov

    Müügijuht

    dmitry@hepsor.ee

    +372 5770 5935

    Eduard Sorokin

    Äripindade müügijuht

    eduard@uusmaa.ee

    +372 5622 2256

    Arendaja

    Arendaja

    Hepsor – see on 13 aastat väga head elu- ja ärikeskkonda, rohelist mõtteviisi, innovatsiooni ning kaasaegset arhitektuuri. Oleme üks suuremaid ja kiirema kasvuga kinnisvaraarendajaid Eestis, samas suunas liigume juba neli aastat ka Lätis. Me ei arenda pelgalt ruutmeetreid, vaid loome kodusid inimestele ja ettevõtetele.

    Partner

    Partner

    Tolaram on Singapuri ettevõte, mis loob majandust toetavaid ja kogukondi arendavaid projekte üle kogu maailma. Alustades 75 aastat tagasi vaid ühest jaemüügipoest Indoneesias, on tänaseks Tolaram kasvanud ettevõtteks, mille haare ulatub Aasiast Aafrika ja Euroopani, andes tööd rohkem kui 20 000 inimesele ning mille tooteid kasutab maailmas üle miljardi tarbija.